Join Us
 

Cine suntem?

1.1 ZITEC COM S.R.L. este o persoană juridică română cu sediul in București, Splaiul Unirii nr.165, Cladirea TNO2, Etajul 6, cod unic de înregistrare 15496736, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/7701/2003, ("Compania" sau "noi"). În sensul legislației privind protecția datelor cu caracter personal, noi suntem ”operatorul de date” în ceea ce privește datele personale furnizate și prelucrate prin intermediul aplicației web https://makeit.software/careers ("Site-ul").

1.2 Compania colectează și prelucrează în calitate de operator de date cu caracter personal datele candidaților interesanți să aplice pentru o poziției în cadrul Companiei (”Candidații”) și care își furnizează datele cu caracter personal pe Site sau prin e-mail la adresa cv@zitec.com.

1.3 Această Politică de Confidențialitate stabilește ce anume se întâmplă cu datele cu caracter personal pe care Candidații ni le furnizează prin interacțiunea cu Site-ul sau prin e-mail la adresa cv@zitec.com.

1.4 În cele ce urmează puteți găsi Cuprinsul acestei Politici de Confidențialitate. Pentru detalii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal efectuate de către Companie, faceți click pe linkurile din fiecare secțiune a Cuprinsului pentru a accesa întregul conținut al Politicii de Confidențialitate relevante pentru acel subiect.

Cuprins
  1. Ce date cu caracter personal colectăm și în ce mod le obținem?
  2. Cum obținem datele cu caracter personal despre dvs.?
  3. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal
  4. Temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal
  5. Divulgarea datelor dvs. cu caracter personal
  6. Transferul datelor cu caracter personal în ţări terţe
  7. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?
  8. Ce nivel de siguranță asigurăm pentru datele dvs. cu caracter personal?      
  9. Drepturile dvs.
  10. Ce se întâmplă dacă nu doriți să ne furnizați datele dvs. cu caracter personal?
  11. Responsabilul cu protecția datelor

1. Ce categorii de date cu caracter personal colectăm despre dvs.?

1.1 Datele cu caracter personal pe care Compania le colectează despre dvs. ("Datele Candidaților") prin intermediul Site-ului sunt următoarele:
  1. Datele dvs. de contact: numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon;
  2. Datele dvs. de bază: data nașterii, vârsta, sexul, imaginea dvs.;
  3. Datele dvs. din CV: date privind educația și pregătirea profesională, activități de agrement și interes, caracteristici personale, stil de viață, profesia și locul de muncă, informații despre managementul talentelor.

2. Cum obținem datele cu caracter personal despre dvs.?

2.1 Datele Candidaților sunt obținute astfel:
  1. i.cu ocazia completării de către Candidați a câmpurilor marcate în mod corespunzător pentru fiecare dintre anunțurile referitoare la poziții vacante afișate pe Site;
  2. prin încărcarea CV-urilor în secțiunea marcată în mod corespunzător pentru fiecare dintre anunțurile referitoare la poziții vacante afișate pe Site;
  3. prin e-mail la adresa cv@zitec.com.

3. Temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal

3.1 Compania prelucrează Datele Candidaților pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract cu Compania.
3.4 Compania prelucrează Datele Candidaților în scopuri legitime de afaceri ale Companiei, respectiv selecția Candidaților pentru o recrutare ulterioară în măsura în care Candidatul nu a fost recrutat pentru poziția pentru care a optat inițial.

4. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal

4.1 Datele Candidaților sunt folosite în următoarele scopuri:
  1. Datele dvs. de contact și Datele dvs. de bază sunt utilizate de către Companie pentru a vă trimite notificări, pentru a vă putea contacta în vederea stabiliri unui interviu sau pentru a vă cere detalii suplimentare unde este cazul, pentru a vă comunica rezultatul interviului sau procesului de recrutare și/sau pentru a vă contacta ulterior pentru recrutare pe o altă poziție decât cea pentru care ați aplicat sau pe o poziție similară.
  2. Datele dvs. de bază și Datele dvs. din CV sunt utilizate de către Companie în vederea analizei și selecției Candidaților pentru interviuri și / sau în vederea recrutării ulterioare pentru o altă poziție decât cea pentru care ați aplicat sau pe o poziție similară.
4.2 Datele Candidaților sunt supuse următoarelor categorii de activități de prelucrare: stocare, consultare, colectare, analiză și modificare.

5. Divulgarea datelor dvs. cu caracter personal

Este posibil să divulgăm datele dvs. cu caracter personal către terțe părți de încredere cum ar fi: agenții și furnizorii noștri, inclusiv cei care ne furnizează servicii tehnice, cum ar fi analize de date, găzduire și asistență tehnică; consultanții noștri profesionali și auditorii noștri; instanțe, autorități de reglementare, administrații publice și autorități de aplicare a legii, locale sau străine. O lista completa a terţilor către care divulgam datele dvs. cu caracter personal poate fi obţinută în mod gratuit, prin intermediul unei cereri scrise trimise la adresa: privacy@zitec.com.

6. Transferul datelor cu caracter personal în ţări terţe

6.1 Datele Candidaților pot face obiectul unui transfer în ţări aflate în afara Spaţiului Economic European cu ocazia stocării acestora în cloud la furnizorii noștri dintre care unul este localizat în Statele Unite ale Americii. În acest caz, înainte de a transfera efectiv datele dvs. cu caracter personal, ne-am asigurat că există un cadru adecvat al protecţiei datelor cu caracter personal, în particular certificarea furnizorului nostru EU-US Privacy Shield.

7. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

7.1 Ca regulă generală, vă păstrăm datele cu caracter personal atâta timp cât este necesar (a) pe durata procesului de recrutare, (b) pentru a respecta legea sau (c) în contextul unei acțiuni în instanță sau a unei investigații în care Companie este implicată.
7.2 După expirarea duratei menționate la articolul 7.1 de mai sus, vom păstra Datele Personale ale Pacienților și Datele Personale ale Profesioniștilor pe o perioadă de trei (3) ani.

8. Ce nivel de siguranță asigurăm pentru datele dvs. cu caracter personal?

8.1 Compania utilizează o gamă largă de măsuri și tehnologii de securitate pentru a vă proteja datele cu caracter personal de accesul, utilizarea, divulgarea, modificarea sau distrugerea neautorizată, în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea și protecția datelor.
8.2 De exemplu, atunci când divulgăm datele dvs. personale cu furnizorii externi conform articolului 5 de mai sus, încheiem un acord în scris care obligă furnizorii să păstreze confidențialitatea informațiilor dvs. și să instituie măsuri de securitate adecvate pentru a vă menține informațiile în siguranță.

9. Drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1 Aveți dreptul:
  1. să solicitați de la Companie informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv să primiți o copie a datelor dvs. cu caracter personal;
  2. să solicitați rectificarea și/sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal;
  3. să solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal sau să obiectați împotriva prelucrării;
  4. să solicitați primirea sau transmiterea către o altă organizație, într-o formă prelucrabilă electronic, a datelor cu caracter personal pe care le-ați furnizat Companie și
  5. să depuneți plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, dacă sunteți de părere că drepturile dvs. privind protecția datelor sunt încălcate.
9.2 Dacă doriți să vă exercitați drepturile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru, contactându-ne la: privacy@zitec.com.

10. Ce se întâmplă dacă nu doriți să ne furnizați datele dvs. cu caracter personal?

10.1 Dacă alegeți să nu ne furnizați datele dvs. cu caracter personal sau vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale de către noi vom respecta această alegere în conformitate cu obligațiile legale. Acest lucru înseamnă, însă, că nu putem realiza acțiunile necesare pentru atingerea scopurilor de prelucrare descrise mai sus la secțiunea ”Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal” oferite prin interacțiunea cu Site-ul.
10.2 Compania poate fi obligată sau poate avea dreptul să vă păstreze datele, pentru a respecta obligațiile legale sau de reglementare ce îi revin și pentru a-și proteja sau exercita propriile drepturi și interese legale.

11. Responsabilul cu protecția datelor

Dacă aveți întrebări sau solicitări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau dacă aveți nevoie de informații suplimentare, contactați Responsabilul cu protecția datelor din cadrul Companie, la: privacy@zitec.com.
42